home
nederlands
advies & onderzoek ICT werkwijze opdrachtgevers publicaties over Pleiade contact
werkwijze

Inclusieve werkwijze


Betrokkenheid creëren bij de medewerkers van uw organisatie en optimaal gebruik maken van de aanwezige kennis, ideeën en opvattingen staat bij Pleiade voorop. Dit gebeurt door middel van interviews, workshops en groepsdiscussies. Pleiade consultants willen zich niet opstellen als experts, die het ‘even komen vertellen’, maar juist met de medewerkers van de organisatie de opdracht vormgeven. Hierdoor wordt er meteen een draagvlak gecreëerd binnen de organisatie voor de eindresultaten.


Verfrissend


Pleiade streeft ernaar om elke opdracht op een frisse en originele wijze aan te pakken. Elke opdracht wordt zorgvuldig geanalyseerd en een maatwerk aanpak wordt hiervoor ontworpen. Dit alles in nauw overleg met de opdrachtgever.

Vindingrijk


Pleiade consultants hebben voor hete vuren gestaan. En zijn er altijd uitgekomen. Door vindingrijke oplossingen, goede communicatie met de opdrachtgever en een onverwoestbaar en aanstekelijk optimisme.


Persoonlijk


Persoonlijk en plezierig is voor Pleiade essentieel: door het opbouwen van een goede relatie met de medewerkers wordt ook de mens achter het verhaal zichtbaar. Het maakt het werk leuker en is tegelijkertijd ook effectief bij het creëren van consensus.

Zorgvuldig


Zorgvuldigheid bij de uitvoering van de opdracht staat hoog in het vaandel bij Pleiade. Door de ruime ervaring met de hierboven beschreven werkwijze én de specialisatie in een aantal domeinen durft Pleiade zich gerust deskundig te noemen.


Resultaatgericht


Vindt u al dat gepraat over inclusieve werkwijze en dergelijke wat zweverig? Pleiade beseft terdege dat de opdrachtgevers alleen terugkomen als klant bij een goed resultaat. Pleiade werkt dan ook doelgericht en resultaatgericht en streeft ernaar om in een zo kort mogelijke tijd tot een uitstekend resultaat te komen. Én een zinvol en toepasbaar resultaat: Pleiade consultants hebben zelf ervaring in lijnmanagement en denken en handelen vanuit die ervaring.